Avl og opformering i verdensklasse

K/AGRO er en del af DANAVL. Verdens førende udvikling og produktions selskab af avlsgenetik inden for grise.

AVL / KIRKETERP AGRO

Danavl selskabet indeholder en central afdeling hvor der er ansat og tilknyttet dygtige forskere/analytikkere som intenst arbejder med at finde nye veje til endnu bedre resultateter, inden for den genetiske udvikling. K/AGRO er avlscenter og derved med til at drive en stor del af det praktiske arbejde omkring udviklingen.

Som et af danmarks ældste avlscentre arbejder vi i dag med racen Yorkshire. Vi sætter en dyd i arbejdet med at udvikle genetikken og avle kvalitets dyr til vores mange trofaste kunder både i inde og udland.

K/AGRO Sælger YY Polte, YY Orner af høj kvalitet og med lang sundhedshistorik.

OPFORMERING / KIRKETERP AGRO

Som en naturlig og integreret forlængelse af avls arbejdet driver vi opformeringsbesætninger. Vi levere LY Polte (Landrace/Yorkshire) til dygtige grise producenter i ind og udland.

Robust sundhed kombineret med enestående historik af bla. levendefødte er med til at gøre en Polt fra K/AGRO til et sikkert valg for succes i din besætning. Vi sætter en ære i at levere et produkt til vores kunder som de har tillid til kan udvikle deres forretning og effektivitet på den korte og lange bane. 

K/AGRO Sælger LY Polte af høj kvalitet og med lang sundhedshistorik.

Du er altid velkommen til at komme og se hvordan en avlsbesætning fungere og/eller få en uforpligtende snak om hvordan et godt frugtbart samarbejde kunne fungere.